Qui som

COUSO GAREA E HIJOS, empresa familiar amb més de 30 anys d’experiència en el sector del transport nacional i internacional per carretera, els quals avalen la nostra professionalitat a través de la confiança dipositada per els nostres clients.

En tot aquest temps, el nostre compromís amb el client ha estat íntegre, adaptant-nos a les noves necessitats del mercat sense abandonar uns valors com la constància, la dedicació plena i la millora contínua . Principis que guardem des del primer dia i els quals s’han convertit en un dels principals pilars per al bon funcionament de la companyia.

 

Tot això també ha estat possible gràcies a els grans professionals que ens acompanyen en aquest projecte i els quals requereixen una especial menció.

Actualment, ja ens hem posicionat en el mercat com una empresa seria i solvent. Fet indispensable per a poder aconseguir el nostre objectiu futur de seguir creixent i consolidant la nostra carter de serveis de transport, mentre combinem les millores tecnològiques que afecten al nostre sector.

Seguirem treballant fidels a la nostra política de serietat i professionalitat amb els nostres clients i equip humà per a seguir oferint el millor servei i millorant cada dia a nivell mediambiental per a convertir-nos en una companyia més sostenible.